Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro

Avantajul dumneavoastră

PREŢ:
Aflându-ne pe poziţia celui mai bun ofertant preţ- calitate, le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona produse în domeniul de periferice IT la preţuri avantajoase, menţinând în acelaşi timp calitatea. Acest lucru este posibil cu ajutorul tonerelor reciclate şi prin parteneriatul cu cei mai buni furnizori la nivel mondial.

Schwarz Gruppe Int – MPS:
Conceptul nostru profesional de MPS (Managed Printing Service) include o analiză prealabilă a infrastructurii și a proceselor documentelor. Această analiză va duce la o planificare sistematică pentru o infrastructură optimizată de hardware și software, implementarea acestora și ulterior punerea în funcțiune, inclusiv întreținerea și suportul.

PRODUSE:
Datorită colaboratorilor noștri din toată Europa, livrăm peste 1000 de produse diferite pentru 98 % din imprimantele aflate pe piață. Avem curajul să spunem că putem livra orice cantitate necesară pentru orice tip de dispozitiv.

SERVICIU COMPLET :
Aveți opțiunea*asigurare casco* atunci când comandați necesarul pentru echipamentele de Copy-Print beneficiind astfel de service gratuit, indiferent de tipul de imprimantă.

MEDIU ÎNCONJURĂTOR:
Conform ISO 14001– o companie trebuie să stabilească o politică a mediului înconjurător și să structureze un sistem de management corespunzător. Schwarz Gruppe Int, împreună cu voi, contribuie la protejarea mediului datorită specializării în tonere reciclate și a îndepărtării acestora fără costuri.
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram