Calculator de mediu

Calculati cat de mult poate ajuta compania dvs. mediul inconjurator, trecand de la cartusele de toner OEM la cele ECO-OEM.

Lunar
Anual
i
introduceti numarul de cartuse OEM, utilizate lunar.
Cartuse OEM utilizate
unitati
i
SGI reutilizeaza prin procesul de remanufacturare un numar cat mai mare de componente originale, aflate intr-o stare perfecta de functionare, astfel incat cartusele SCHWARZ Toner elimina necesitatea utilizarii componentelor noi oferindu-le tonerelor o a doua viata, ceea ce conduce la o reducere majora a numarului de deseuri.
Materiale noi folosite în producție (Kg)
kg
i
Remanufacturare = reutilizare = reducerea depozitelor de deșeuri. Reutilizarea este cea mai înalta forma de responsabilitate fata de mediu.
Plastic si metal in depozit (Kg)
kg
i
Petrolul este o resursa naturala neregenerabila, 8% din uleiul din lume este utilizat în productia de plastic.
Ulei (litri)
litri
i
Cererea de energie cumulata (CED) cuantifica energia totala (atat regenerabila, cat si neregenerabila) necesara pe tot parcursul ciclului de viata al produsului. Este nevoie de mult mai putina energie pentru a refabrica un cartus decat pentru a face unul nou. Acest lucru nu numai ca reduce utilizarea resurselor naturale, ci si reduce semnificativ emisiile de gaze cu efect de sera.
Energie
CED (MJ eq)
i
Mega jouli de surplus de energie masoara cantitatea de surplus de energie necesara in viitor pentru extragerea resurselor in cauza.
Resurse minerale
(MJ surplus)
i
Potentialul de incalzire globala face parte din masurarea amprentei de carbon, deoarece amprenta de carbon implica o masurare a tuturor gazelor cu efect de sera produse pe parcursul ciclului de viata al cartusului.
Potential de incalzire globala (Kg CO2 echivalent)
Kg CO2 eq
i
Este oxigenul produs de copacii pe care ii plantam in fiecare an la care dumneavoastra contribuiti in mod direct. Pentru fiecare toner Original Ecologic achizitionat plantam cate un copac, astfel incat sa puteti vedea impactul direct asupra mediului. Aceasta cantitate de oxigen este calculata anual si va creste de la un an la altul.
Oxigen produs
Litri O2
i
Masoara numarul total de ani de viata pierduti din cauza bolilor provocate de impactul asupra mediului. Impactul masurat include agenti cancerigeni, radiatii, schimbarile climatice si epuizarea stratului de ozon.
Deteriorarea sanatatii umane
DALY
SGI si-a dezvoltat o strategia economica circulara in jurul criteriilor directivei DEEE. Abordarea SGI este una care se bazeaza pe recuperarea si colectarea deseurilor, tratarea in conditii de siguranta a mediului si reducerea depozitelor de deseuri prin procesul de remanufacturare, producand un cartus de toner sustenabil din punct de vedere ecologic.
Call Now Button