Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro
Vrem ca pentru clienții noștri calitatea să fie considerată un factor vital în orice proces decisiv. Controlul calității în timpul procesului de reciclare trebuie să fie o sarcină fundamentală și cea mai importantă.

Din acest motiv, toate produsele Schwarz-Toner sunt testate individual înainte de a părăsi producția. Aceasta garantează funcționalitatea și calitatea la cele mai înalte așteptări.

Performanța cartușelor noastre este determinată ASTM F 1856-98 (Societatea Americană pentru Testarea Materialelor) și ISO 19752 sau ISO 19798, garantând astfel autenticitatea documentelor în acest sens și respectarea cerințelor DIN 33870.

Cartușele de cerneală comercializate de noi îndeplinesc și depășesc cerințele DIN 33871.

Chiar și la Cipurile folosite de noi nu facem compromisuri, ele asigurând o impecabilitate tehnică, fără a sacrifica nicio funcționalitate.

Toate componentele trebuie să lucreze perfect împreună și să ofere o calitate cel puțin la fel de bună ca produsul original. Controlul continuu al calității asigură că produsul finit furnizat sub brandul Schwarz – Toner este pe deplin operațional și costă o fracțiune din costul inițial.

În cazul în care, contrar așteptărilor, intervin probleme cu tonerul ori imprimanta, nu vă lăsăm singuri, ci preluăm costurile acestei reparații integral. Puteți conta pe sprijinul tehnicienilor noștri, atât la telefon cât și pe teren, la nivel național.
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram