Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro
Furnizorii noștri sunt tot timpul preocupați de menținerea calității conform așteptărilor consumatorilor și normelor în vigoare. Departamentul de Robotică și Automatizare asigură acuratețe, consistență și eficiență la cel mai înalt nivel. Investițiile constante în departamentul de Cercetare și Dezvoltare, Inginerie și Automatizare declasează toate companiile din industrie la un loc. Tehnica de reumplere auto digitală, tehnica de sudare ultrasonică a rezervorului tonerului, acuaratețea testării și procesele de precizie ridicată sunt doar câteva din avantajele furnizorilor noștri.

Alegând Schwarz-Toner, optați implicit pentru cea mai dezvoltată și cea mai avansată remanufacturare din industrie din punct de vedere tehnic:

Peste 90.000 m2 de spațiu alocat remanufacturării cartușelor laser monocrom în Mexic, Portugalia, Serbia ș Vietnam
Peste 30.000 m2 de spațiu alocat remanufacturării cartușelor laser color în Mexic, Portugalia și Serbia
Peste 20.000 m2 de spațiu alocat remanufacturării cartușelor cu cerneală în Michigan

Calitatea și experiența testării extensive facută înainte de lansarea produsului sunt cele care ne asigură un prim loc cu mult în fața competitorilor noștri:

60-120 de teste de durabilitate ale designului final
50-80 de teste de fiabilitate făcute în timpul fazei de producție
Validarea continuă (life testing) a produsului în condiții de mediu extreme
100% post-testare
Testare de compatibilitate încrucișată pentru a asigura funcționarea perfectă a cartuselor în orice combinație cartușe OEM și remanufacturate în aceeași imprimantă
Peste 30 de ani de experiență dedicată echipamentelor Copy-Print
Indicatoare de presiune special concepute pentru testarea sigiliilor
Fiecare lot de cartușe trebuie să treacă testul în camera de umiditate și a factorilor de mediu
Utilizarea sistemului Hi-Tech-Codesystem, folosit și de armată, pentru cipul care controlează luxul de informație către imprimantă

În era imprimantelor cu tonere complexe nu mai este loc pentru așa vremurile în care se încărca un cartuș cu amestecuri fin măcinate din rășină și diferite componente . Acum este nevoie să dezvoltăm o ‘’abordare sistematică’’ la care se testează un mix complex de componente. Acest lucru ne ajută să asigurăm calitatea optimă la parametrii de densitate perfecți pentru a obține o reducere de preț care nu afectează calitatea produselor. În prezent, oferim colaboratorilor noștri un sortiment alternativ low-cost, dar de înaltă calitate, cu peste 1000 de tonere diferite în gamă.
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram