Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro
Cartuşele de imprimantă predominau în trecut întrucât preţul lor devenise destul de accesibil pentru marea majoritate. Acestea şi-au păstrat dimensiunea până în prezent, dar nu şi specificaţiile lor. Astfel, un cartuş de imprimantă are un preţ modic, dar nu mai poate fi încărcat foarte uşor pentru că, relativ recent, s-au introdus cartuşele cu cip, iar folosirea lor este limitată. Dezavantajul este că, dacă nu se printează cel puţin o pagină o perioadă mare de timp, cartuşul se poate usca şi atunci trebuie schimbat – valabil in cazul cartuselor pe cerneala .

În ultimii ani în industria tonerelor sunt folosite Cipuri cu așteptări tehnice tot mai ridicate. Astăzi, producătorii OEM se folosesc de cele mai avansate ASIC-Chip’s (Application Specific Integrate Circuit) precum și de ultimele softuri . Prin folosirea unui astfel de Cip se pot monitoriza funcțiile imprimantei, cum ar fi: identificarea cartușelor de toner, indicatorii de nivel, indicatorul tonerului gol, informații și alerte controlate, utilizatorul fiind constant informat de starea imprimantei și a cartușului de toner. Spre deosebire de vechile modele de imprimante majoritatea cartușelor noi sunt prevăzute cu un asemenea Cip.

De asemenea, în practică, se încarcă pe Cipurile din cartușele de toner de către OEM și așa numitul Firmware. Dacă Cipul folosit de furnizorii noștri nu ar fi capabil să învețe, acest lucru ar putea duce la probleme de compatibilitate. Din acest motiv, folosim doar Cipuri care sunt capabile să învețe și nu sunt garantate sub nici un patent. Acesta vine asamblat direct în cartușul de toner și nu necesită o manipulare separată ori o resetare a acestuia. De regulă, nu există nicio diferență între Cipul folosit de noi și cel al producătorului original.

Cu toate acestea, calitatea are prețul ei. Adesea se găsesc pe piață cartușe de toner importate din Asia care nu au Cip integrat, nu sunt resetate, nu sunt in concordanta cu Firmware-ul echipamentelor, sau folosesc Cipuri patentate. Acest lucru duce din păcate la disconfort și nemulțumire pentru utilizator, motiv care reflectă în cele din urmă și producătorii calitativi.
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram