Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro
Protejarea și conservarea unui mediu sănătos sunt printre primele obiective ale companiei noastre. Acest lucru îl vrem implementat de furnizorii noștri în produsele și producția lor.

Ca urmare, furnizorul nostru principal s-a angajat voluntar, încă din 2005, să fie verificat conform standardelor internaționale ISO 14001 (Sistem de management al Mediului) în mod regulat.

Astăzi putem înțelege efectele poluării precum și consecințele care rezultă din epuizarea resurselor mai bine ca niciodată, motiv pentru care, ar trebui luate măsuri drastice pentru a menține un mediu sănătos pentru generațiile viitoare.

Per total, industria de consumabile de imprimante produce anual milioane de tone de deșeuri și consumă cantități masive de țiței. Anual se remanufacturează aproximativ 30 % din toate cartușele de imprimantă.
Fiecare dintre aceste cartușe alternative împiedică utilizarea, în medie, a 1,5 kg de plastic și salvează echivalentul a 2 litri de petrol.

La nivel mondial s-au organizat responsabili de mediu, partide cât și autorități direct responsabile pentru a reduce semnificativ poluarea și s-au angajat în refolosirea și reciclarea a cât mai multor deșeuri.

Din păcate, mulți cred că problemele legate de poluare la nivel mondial sunt mult prea mari încât să poată fi abordate de către fiecare dintre noi. Noi spunem însă că schimbarea începe cu noi înșine. Fiecare este direct responsabil pentru mediul lui înconjurător și poate fi un exemplu pentru cei din jurul său. Dacă astăzi ridic o hârtie de jos, mâine reciclez gunoiul menajer, iar acum, începând să cumpăr produse în general reciclate, fac un pas mare pentru generațiile viitoare.

Noi, Schwarz-Toner, suntem convinși că aducem contribuția noastră și ne asumăm responsabilitatea pentru viitor. Începe și tu să reciclezi și vei participa activ la un mediu mai sănătos.

Împreună cu partenerii noștri, garantăm respectarea reglementărilor legal stabilite în acest sens.

Confirmarea reciclării (.PDF)
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram