Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro

Producătorii nu pot solicita în mod legal deținatorului să achiziționeze consumabile exclusiv de la ei.
Acest lucru ilegal încalcă prevederile din Actele Sherman și Clayton Antitrust și Actul Magnuson-Moss de îmbunătățire a garanției.
Într-un caz din 1936, ca punct de reper, Curtea Supremă de Justiție a decis că IBM nu a putut termina leasingul unui client care deținea o mașină de prelucrare a datelor, pentru că acel client a ales să utilizeze cardurile tabelelor de la alți producători. Mai recent, Actul Magnuson-Moss de îmbunătățire a garanției, titlul 15, secțiunea 2303 interzice în mod specific unui producător să condiționeze în scris sau implicit o garanție care să oblige utilizarea produsului de marcă proprie cu excepția unor circumstanțe foarte restrictive.
Dacă, în cazul puțin probabil, cartușele noastre au fost sursa de deteriorare a echipamentului dumneavoastră, sunteți protejat de garanție. Vă vom rambursa costul reparațiilor cu documentația adecvată a tehnicianului.
Cartușele noastre sunt concepute pentru a satisface sau chiar să fie mai presus de OEM.
În cazul în care un reprezentant amenință să anuleze garanția echipamentului dumneavoastră sau cere o taxă pentru un apel la service deoarece utilizați cartuș remanufacturat, cereți declarația lor în scris.

Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram