Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro

Economie de petrol

Protejarea persoanelor și a mediului înconjurător este o parte integrantă a viziunii Schwarz Gruppe Int și influențează zilnic fiecare decizie pe care o luăm.

Cartușele de toner vândute de noi conțin în proporție de 75% componente refolosibile (excepție făcând componentele care sunt foarte importante din punct de vedere calitativ, cum ar fi tamburul) și nu conțin materiale halogenate.

Ambalajele în care sunt vândute produsele noastre, cartonul și cutia sunt fabricate din materiale reciclate.

„Airbag-ul“ folosit de noi ca protecție a cartușelor de toner pentru transport este neutru din punct de vedere biologic și nu afectează nici aerul, nici apa și poate fi valorificat din punct de vedere termic fără reziduuri toxice. „Airbagurile“ corespund celor mai stricte cerințe ale normelor de ambalare, valabile de la data de 30 iunie 2001.

Pe plan mondial, peste 260 milioane de kilograme de plastic și metal provenite de la tonerele și cartușele de imprimantă sunt aruncate la gropile de gunoi pe plan mondial afectând astfel mediul înconjurător:

  • plasticul folosit la fiecare cartuș de imprimantă se descompune abia după 10 secole;
  • recuperarea și refolosirea tonerului și cartușelor de imprimantă elimină ocuparea unui spațiu de milioane de metri cubi de material non-biodegradabil;
  • în medie, fiecare cartuș de imprimantă reciclabil vândut, previne aruncarea a aproximativ 2 kilograme de deșeuri la groapa de gunoi;
  • fiecare cartuș de imprimantă laser care este reciclat economisește aproximativ 2 litri de petrol.
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram