Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro

Filozofia Schwarz – Toner

Principiile după care ne desfășurăm activitatea zilnică sunt derivate din valorile echipei noastre:

EFICACITATE

Toate activitățile noastre sunt bazate pe factorul de succes „timp“. Prin controlul centralizat al activităților noastre devine posibilă o măsurare cantitativă și calitativă a serviciilor. Organizarea eficientă ne permite să răspundem rapid la problemele clienților și angajaților.

PROGRE

Suntem conștienți de necesitatea reorientării permanente în economia dinamică de pe plan mondial. Cu ajutorul informării constante și a cadrului intern stabilit suntem atenți întotdeauna să coordonăm nevoile mediului înconjurător cu potențialul companiei noastre. Astfel, putem ține pasul cu progresele tehnologice și le putem oferi clienților noștri din domeniul perifericelor IT produse și servicii noi în mod constant.

APRECIEREA VALORII

Încrederea impune apreciere. Prin intermediul unui Serviciu Clienți personal, care apreciază valoarea, construim pas cu pas o relație de afaceri bazată pe încredere. Acest principiu ne ajută să construim o relație „mână în mână“, de durată cu angajații și clienții noștri. Schwarz-Toner înseamnă fețe zâmbitoare, comunicare familiară, coerență , respect și încredere.

SUCCES ECONOMIC

Investim rezultatele succesului nostru în viitorul companiei noastre. Lăsăm loc și pentru inițiative proprii și pentru patronat. Responsabilitatea pentru rezultate și participarea la succesul financiar sunt aici incluse.

SCHIMB DE EXPERIENȚĂ

Schwarz-Toner înseamnă o cultură calitativă a informațiilor și a comunicării. Echipa noastră de vânzări se bazează pe faptul că, o dată cu ei, Key Account Managerii vor aduce experiența de bază dobândită de-a lungul timpului. Învățarea internă este echivalentă cu învățarea de la clienți. Menținem contact permanent cu toți partenerii noștri, iar prin furnizarea de informații și asistență concretă dorim să obținem un plus de valoare pentru clienți și să ne sprijinim angajații să-și folosească potențialul la maxim.

SPECIALIZARE

Multe companii și mulți clienți se simt suprasolicitați de o piață suprasaturată. De aici apare și sarcina complexă de a fi „în top“ în multe domenii. Prin specializarea noastră, clienții vor fi și mai mulțumiți de un raport personalizat calitate-preț pe lângă un plus de valoare. Pentru Schwarz-Toner perfecțiunea constă în calitate, nu în cantitate.
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram