Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro

1.Inspecția materiei prime

Toate materialele: drum, toner, lamelă, PCR, rolă magnetică, etc. sunt verificate în concordanță cu standarde stricte înainte de a ajunge la etapa de producție.

2. Sigil protector

Bandă de protecție detașabilă ce previne vărsarea prafului de toner înainte de instalare, utilizate de HP și multe alte cartușe, dar nu și de cele mai multe cartușe Lexmark.

3. Lamă de dozare

Asigură cantitatea exactă de praf de toner care este distribuită către Developer / rolă magnetică.

4. Developer / rolă magnetică

Transferă praful de toner la cilindrului OPC. De asemenea, numit și rola magnetică în sistemele care utilizează toner magnetic iar în acest caz un magnet atrage praful de toner (conține magnetită) pentru transferul către tambur.

5. Depozit rezidual

Colectează praful de toner rezidual șters de pe tamburul OPC, deoarece acesta a fost încărcat și nu mai poate fi folosit.

6. Lame colectoare

Stau în contact permanent cu cilindru și șterge orice urma de praf de toner rezidual aplicat pe foaia de hârtie.

7. Primary charge roller sau PCR

Componenta care încarcă cu o sarcină negativă a foto-conductorul este un ax metalic învelit într-un manșon de cauciuc – PCR-ul incarcă negativ OPC-ul inainte de scrierea laser si ulterior îl descarcă, aplicând energie pozitivă sau negativă pe acesta. Durata de viață a acestei componente este foarte lungă și rare sunt momentele în care se poate opri din funcționare.

8. Conductorul foto-organic

Un film multi-stratificat pe tambur din aluminiu care, încărcat electrostatic, descarcă praful de toner (în scopul creeri imaginii), acesta fiind transferat pe hârtie. Pentru că noi ținem la calitate, în procesul de remanufacturare, schimbăm întotdeauna acest cilindru.

9. Drum de închidere

Protejează Drum OPC de la expunerea la lumină în timp ce cartușul este în afara mașinii și se retrage în imprimantă.
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram