Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro
Cartușele goale, provenite din utilizarea consumabilelor de echipamente electrice și electronice, fac parte din grupa de deșeuri DEEE și sunt reutilizabile după un proces tehnologic de reciclare, care are ca rezultat un produs nou, de bună calitate, la un preț redus.

Prin adoptarea Hotărârii de Guvern nr. 621/2005 conform cu Directiva UE 2004/12/CE (WEEE) a fost reglementat modul în care pot fi gestionate deșeurile, pe tip de material. De aici, obligativitatea fiecărei societăți comerciale de a avea o evidență a deșeurilor rezultate din activitatea sa și de a organiza eliminarea acestora în condițiile prevăzute de lege.

Astfel, cartușele de echipamente de birou consumate trebuiesc strânse, depozitate temporar și apoi predate centrelor de colectare acreditate, pe bază de contract, în scopul reciclării sau eliminării acestora. Pentru nerespectarea acestor cerințe, sancțiunile sunt între 5.000 și 20.000 RON până la suspendarea temporară a activității pentru persoanele juridice, și între 500 și 1.000 RON pentru persoanele fizice.

Prin aceasta, se urmărește păstrarea resurselor naturale și stoparea procesului de distrugere a mediului, cu efecte atât de nocive asupra vieții noastre.
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram