Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro

Beneficiile serviciilor de tipărire gestionate:
De ce să utilizați MPS?

Administrarea serviciilor de imprimare, denumită în mod obișnuit MPS, este un serviciu oferit de furnizorii de servicii de imprimare pentru a ajuta companiile să optimizeze gestionarea imprimantei și să reducă la minimum costurile asociate imprimării. MPS a apărut deoarece majoritatea organizațiilor nu definesc o strategie de imprimare, în mod tipic din două motive:
1. E nevoie de timp.
2. Are un nivel de interes scăzut pe lista de priorități.
Pentru că trebuie să ne confruntăm cu aceasta, întreprinderile sunt ocupate și va exista întotdeauna altceva mai presant decât strategia de imprimare. Dar asta nu înseamnă că nu este important. A nu avea o strategie de imprimare poate costa afacerile o gramada de bani. Costurile de tipărire pot ajunge oriunde între 1-10% din veniturile totale ale unei organizații.
Administrarea serviciilor de tipărire este o modalitate prin care companiile pot externaliza serviciile de zi cu zi pentru flota lor de imprimare și pot fi personalizate pentru a satisface nevoile specifice.
Ce este AXESS MPS?
AXESS MPS (Managed Print Services) este un program de gestionare a echipamentelor și activității de imprimare care permite companiilor să aibă un mai mare control asupra costurilor și a modului de gestionare a documentelor cu efort minim.
Ca specialiști în domeniu, împreună cu partenerii specializați, putem crea o soluție personalizată nevoilor specifice fiecărei companii. Etapele implementării programului AXESS MPS dedicat dumneavoastră sunt: 

 • Evaluarea modului de lucru pentru a determina cerințele actuale de imprimare;
 • Optimizarea flotei prin analiza echipamentelor existente și formularea de recomandări de eficientizare;
 • Implementarea soluției – livrarea și instalarea echipamentelor de către o echipă de specialiști;
 • Monitorizarea activității de imprimare pentru realimentare consumabile;
 • Facturare automată și ajustarea în funcție de evoluția volumului de imprimare al companiei.
Prin implementarea AXESS Managed Print Services oferit de Schwarz Gruppe Int beneficiați de cele mai noi și performante echipamente cu care sporiți securitatea datelor imprimate, realimentarea cu consumabile ECO-OEM, service și garantia timpului de raspuns, dar cel mai important, veți beneficia de o soluție de imprimare cu adevărat optimizată, care vă va economisi timp și bani.

Schwarz Gruppe Int alături de dumneavoastră

Fie că preferați să mențineți echipamentele dvs. ori doriti să le închiriați, beneficiați de toate serviciile de gestionare a imprimării de la un singur partener: Schwarz Gruppe Int. Împreună cu partenerii specializați, ne vom implica în toate etapele, de la instalare până la reciclarea consumabilelor.
 • Echipamente cu cea mai nouă tehnologie de imprimare;
 • Configurare și instalare a softului de monitorizare
 • Service gratuit, timp de raspuns asumat, reciclarea consumabilelor, emiterea documentelor doveditoare conform normelor DEEE

De ce să alegeți AXESS MPS oferit de Schwarz Gruppe Int?

Când vine vorba de alegerea, instalarea și mentenanța imprimantelor, companiile au nevoie de specialiști. Din fericire, costurile, timpul alocat și productivitatea activității de imprimare pot fi eficientizate printr-un program ca AXESS MPS (Managed Print Services). Serviciile de gestionare a imprimării au fost create pentru a ajuta companiile să gestioneze echipamente de imprimare, faxuri și copiatoare. AXESS MPS permite organizațiilor să-și îmbunătățească eficiența, productivitatea și securitatea informației prin monitorizarea modului de utilizare, prin înlocuirea consumabilelor și prin satisfacerea nevoilor de imprimare specifice fiecărui departament. Pentru companiile mari sau mici, indiferent de numărul de echipamente, implementarea unui program personalizat AXESS MPS, înseamnă obținerea urmatoarelor beneficiilor:
 1. Economie de timp și eficientizarea fluxului de lucru;
 2. Reducerea costurilor de imprimare și economisirea banilor;
 3. Imbunătățirea productivității companiei dvs;
 4. Eliminarea investițiilor în echipamente;
 5. Reducerea impactului asupra mediului;
 6. Veți fi mai agil;
 7. Îmbunătățirea securității datelor imprimate.

1. Economie de timp și eficientizarea fluxului de lucru

Durata mare de timp petrecută de angajați pentru sarcinile legate de imprimare poate fi frustrantă. Procesul de imprimare, scanare, copiere sau trimitere de faxuri pe echipamente vechi sau software slab configurat este doar începutul. Mai trebuie ținut cont și de timpul consumat cu repararea echipamentelor și înlocuirea cartușelor de cerneală sau a tonerului. Un serviciu de imprimare gestionată ar trebui să identifice și să prevină astfel de probleme și să includă planuri de reducere a timpului pierdut de angajat cu activitatea de imprimare. Astfel, personalul are timp să se concentreze asupra activității strategice și nu pe intervenții, reparații sau plasarea de comenzi pentru consumabile.
Prin implementarea serviciilor de imprimare gestionată de la Schwarz Gruppe Int veți fi capabili să scoateți rapoarte clare despre întreaga activitate de imprimare, despre costurile pe pagină și cheltuielile cu consumabile. Veți elibera o resursă valoroasă, deoarece AXESS MPS oferă un suport excelent de întreținere, ajutându-vă să oferiți la rândul dvs. un serviciu neîntrerupt clienților dvs. Departamentele IT nu își pot permite să depaneze problemele de tipărire sau să rezolve problemele de reparare. Ei au proiecte și probleme mai importante pe care trebuie să se concentreze asupra lor.

2. Reducerea costurilor de imprimare și economisirea banilor

Evaluarea sporadică a configurației de imprimare a organizației dvs. poate duce la ineficiențe în mai multe domenii. În primul rând există costuri de întreținere. Menținerea individuală a dispozitivelor unul câte unul este mai costisitoare decât a avea implementat un serviciu de imprimare gestionată care face acest lucru la scară. Programul AXESS MPS este capabil să monitorizeze o flotă de echipamente pentru a asigura livrarea la timpul potrivit a consumabilului original necesar și pentru a asigura intervenții de service. Prin contractarea de servicii de gestionare a imprimării vor fi accesate consumabile la costuri speciale dar a căror facturare se va face după fiecare consum, fără a plăti în avans stocuri de tonere sau cartușe.
Un audit amplu și o evaluare detaliată poate identifica modalități de îmbunătățire a flotei de echipamente de imprimare. La urma urmei, dacă aveți prea multe dispozitive împrăștiate în jurul organizației dvs., veți plăti mai mult pentru spațiu și energia electrică. Un expert în imprimare va avea capacitatea de a calcula costul real al unei soluții personalizate și de a identifica modalitățile de a face economii.
Pe lângă economiile făcute pentru activitatea proprie de imprimare, o să reduceți cheltuielile și spațiul ocupat în punctele de lucru sau sediul companiei.
Schwarz Gruppe Int MPS urmărește utilizarea imprimantei, permițând să aflăm când consumați toner sau consumabile sau când aveți nevoie de servicii. Consumabilele, service-ul la fața locului și înlocuirea echipamentelor sunt acoperite în serviciul MPS fără costuri suplimentare sau cheltuieli suplimentare.

3. Îmbunătățirea productivității companiei dvs.

Cerințele de imprimare ale diferitelor departamente din cadrul unei organizații pot varia. După o evaluare inițială a necesităților actuale și viitoare ale organizației, furnizorul MPS ar trebui să poată recomanda un program adaptat pentru fiecare departament. Aceasta poate include imprimarea de pe dispozitive mobile sau din afara locației, dar si necesitatea de a imprima tipuri speciale de dimensiuni și formate de documente pe care compania le utilizează în mod regulat.
Pentru a vă gestiona strategic mediul de print, serviciul AXESS MPS este capabil să furnizeze soluții avansate. Nu este vorba doar de concentrarea asupra echipamentelor și a utilizării, este vorba de întreg mediul de imprimare.

4. Eliminarea investițiilor în echipamente

Costul achiziționării unei întregi flote de dispozitive poate fi descurajant, dar cu AXESS MPS, prin parteneri specializați, poate fi accesată opțiunea plății lunare a consumului efectiv în care este inclus costul echipamentului în mod personalizat în funcție de mai multe criterii.
În plus, beneficiind de rapoarte de imprimare, puteți bugeta din punct de vedere contabil consumul viitor mult mai precis.
Serviciul de imprimare gestionată de la Schwarz Gruppe Int este perfect pentru compania dvs. Beneficiați de un volum mare de imprimare și vă ajutăm să gestionați mai eficient această activitate. Schwarz Gruppe Int recomanda cele mai bune imprimante pentru nevoile dvs. și astfel puteti reduce costurile, timpul de administrare și avea un serviciu de asistență mult mai bun. În plus, plătiți pur și simplu pentru ceea ce imprimați fără costuri ascunse, spre deosebire de alți furnizori de servicii de acest gen.

5. Reducerea impactului asupra mediului

Accesarea celor mai performante și mai noi echipamente de imprimare prin AXESS MPS duce la reducerea cantității de hârtie – mulțumită imprimării duplex automată, reducerea consumului de energie electrică – prin echipamente cu mai multe certificări de mediu și prin utilizarea de consumabile originale care sunt reciclate de producător, arată că sunteți o corporație responsabilă, că vă pasă de mediu.
Mai mult, putând raporta volumul tipărit, puteți stabili obiective de reducere a consumului și puteți arăta aceste date în raportul dvs. privind responsabilitatea socială corporativă.
Responsabil de mediu
Numeroase rapoarte detaliază și recomandă modul în care pot fi făcute îmbunătățiri pentru a vă asigura că deveniţi mai prudent din punct de vedere ecologic. AXESS ™ asigură furnizarea produselor care îndeplinesc sau depășesc performanțele OEM, precum și furnizarea de programe complete de reciclare care să asigure că fiecare componentă a cartușelor goale colectate este fie reproiectată, fie reciclată.

6. Veți fi mai agil

Cele mai de succes organizații încearcă să își îmbunătățească continuu procesele pentru a rămâne în continuare în top.
Cu ajutorul furnizorului de servicii de administrare prin administrare potrivită, veți beneficia de consultanță și sprijin strategic din partea experților din domeniul tehnologiei la locul de muncă.
Schwarz Gruppe Int își propune să planifice, livreze și instaleze imprimante noi în timp record, să școlarizeze personalul dvs. și să vă susțină pe parcursul unei schimbări majore de afaceri. Cu sprijinul Schwarz Gruppe Int și dorința de a construi un parteneriat real cu organizația dvs., putem foarte bine să vă recomandam servicii de administrare a tipăririlor.

7. Îmbunătățirea securității datelor imprimate

Potrivit unui studiu efectuat în cadrul unui grup de administratori IT chestionați pentru Schwarz Gruppe Int, 28% din companii încearcă să introducă o tehnologie sigură de imprimare sau să sporească în continuare securitatea tipăririi. Nu este o surpriză, având în vedere riscul tot mai mare de încălcare a dreptului de proprietate intelectuală și a securității informațiilor. Deci, cum poate un program AXESS MPS să ajute la prevenirea acestor amenințări?
Odată cu analizarea activității și necesarului de printing dintr-o organizație, se pot identifica și riscurile legate de securitatea imprimării și a securității IP la care se expune aceasta.
Odată optimizate procesele de imprimare, ne asigurăm că totul este conectat la sistemele dvs. IT, în condiții de perfectă siguranță. Apoi, implementăm soluțiile de imprimare mobilă și de management pentru volume mari de documente. Abordarea noastră se integrează în mediul și rețelele dvs. IT cu disrupții minime, în așa fel încât AXESS MPS să devină o parte a business-ului dvs.

Implementarea AXESS MPS contribuie la reducerea acestor riscuri în mai multe moduri:

 • stabilirea unor fluxuri optime de imprimare în funcție de nivelul de confidențialitate a datelor gestionate de fiecare departament;
 • implementarea unor proceduri de imprimare securizată disponibilă cu echipamentele Schwarz Gruppe Int;
 • restricționarea posibilității de imprimare persoanelor din afară și chiar ar putea include instalarea de imprimante multifuncționale cu funcționalitate automată de ștergere a unităților de hard disk și soluții la nivel de rețea pentru a reduce riscul ca informațiile să fie recuperate de către hackeri.
Contaţi pe experţii Schwarz Gruppe Int și vă păstrați resursele cu AXESS MPS. Serviciul oferit poate să planifice, să implementeze şi să întreţină politici de securitate cuprinzătoare pentru flota dumneavoastră de dispozitive de imprimare şi imagistice.
Transformă soluția MPS într-un nou acces atunci când intri în parteneriat cu Schwarz Gruppe Int.
Programul AXESS MPS oferit de Schwarz Gruppe Int include o analiză prealabilă a infrastructurii și a procesării documentelor care duce la o planificare sistematică a optimizării hardware și software. Implementăm cea mai eficientă soluție pentru clienții noștri o dată cu întreținerea și suportul oferit prin tehnici de ultima generaţie - QR code.

Securitatea Axess

Axess collects print equipment metrics using the Data Collector Agent (DCA). DCA is a software application that is installed on a networked computer running Windows® 2000 / XP or later. DCA does not require a dedicated computer. DCA runs as a Windows® service, allowing it to operate 24 hours a day, 7 days a week. You can customize the transmission range to determine how often DCA will make a discovery of the equipment. After each discovery, the collected data will be sent to the Axess secure server.
DCA uses one-way communication, while two-way communications can be activated for remote updates. The collected data is sent through port 443, 80 or 21 to the Axess web server. DCA collects device data using SNMP (Simple Network Management Protocol), ICMP (Internet Control Message Protocol) and HTTP (Hypertext Transfer Protocol).
DCA collects metric data at regular intervals from networked multifunction printers and peripherals. Data can also be collected on certain devices connected to external print servers, but only one device can be detected on the external print server, regardless of the number of ports. No personal or user data is collected with DCA. Only printer values, such as number of pages, device description, and device status, are collected.
Axess compliance
Axess software applications will have no impact on compliance with the Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) for the entities concerned. This is because applications do not collect, host or transmit information on the content of printed documents and thus do not have access to, store or transmit protected electronic information (EPHI).
Using Axess software will not impact Sarbanes-Oxley compliance, as it is not intended for use as part of an internal control structure. There are IT systems specifically designed to achieve these goals. Axess software is not intended as an IT control system and will not interfere with or jeopardize other systems intended for this purpose.

De ce Axess MPS?

Gestionarea serviciilor de imprimare (MPS) vă permite să gestionați și să optimizați mediul de print, ajutând la reducerea costurilor și a volumului de asistență IT, îmbunătățind productivitatea și eficiența. MPS poate varia de la achiziţionarea de consumabile până la un pachet complet, inclusiv managementul imprimantei, consultanţă, hardware, piese şi consumabile.

În cadrul unui program MPS, furnizorul își asumă responsabilitatea pentru parcul de print. Toate imprimantele pot fi monitorizate și optimizate pentru rezultate cât mai eficiente.
Posibilitățile variate de raportare oferă o analiză a utilizării consumabilelor și a costurilor. Alertele înseamnă că toate consumabilele sunt comandate numai atunci când este necesar și că întreținerea dispozitivului este planificată pentru a evita perioadele de nefuncționare și dificultăţi operaționale.

Ce oferă Axess MPS?

Nicio prejudecată, AXESS MPS recunoaște toate modelele de imprimante
Cele mai multe programe MPS sunt operate de un OEM, iar software-ul are o raportare limitată la dispozitivele altor producători. AXESS MPS ™ recunoaște toate modelel de imprimante și este actualizat periodic cu noile modificări ale imprimantelor și ale firmware-ului.

Date disponibile 24/7.

Datele se pot vizualiza pe serverul securizat AXESS MPS ™ 24/7.

Capacitate extensivă de raportare.

Raportarea personalizată vă oferă informațiile de care aveți nevoie și raportarea planificată va furniza aceste informații în mod automat, după cum doriți.

Tablou de bord personalizabil

Tabloul de bord AXESS MPS poate fi personalizat pentru a afișa informațiile necesare atunci când vă conectați. Nu este nevoie să căutați date.

AXESS MPS

urmărește și utilizarea altor consumabile, nu doar a tonerului. Seturi de fusere, transfer belt, unități de imagine etc.

Alerte

Setați alerte pentru înlocuirea tonerelor. Planificați întreținerea pro-activă prin setarea "Alert Flags" pentru a evita timpul de oprire al imprimantei.
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
printercalendar-fullchart-barsclocksort-amount-asc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram