MPS

Managed Print Services

Solutia nr .1 pentru un mediu de lucru performant.

Ce este MPS?

Un program de gestionare a echipamentelor si activitatii de imprimare care va ajuta sa obtineti rezultate masurabile in afaceri.

ECONOMIE DE TIMP SI EFICIENTIZAREA FLUXULUI DE LUCRU

Procesul de imprimare, scanare, copiere sau trimitere de faxuri pe echipamente vechi sau software slab configurat este doar un aspect. Mai trebuie tinut cont si de timpul consumat cu repararea echipamentelor si inlocuirea cartuselor de cerneala sau de toner. Un serviciu de imprimare gestionata ar trebui sa identifice si sa previna astfel de probleme si sa includa planuri de reducere a timpului pierdut de angajat cu activitatea de imprimare. Astfel, personalul are timp sa se concentreze asupra activitatii strategice si nu pe interventii, reparatii sau plasarea de comenzi pentru consumabile. Veti elibera o resursa valoroasa, deoarece AXESS MPS ofera un suport excelent de intretinere, ajutandu-va sa oferiti la randul dvs. un serviciu neintrerupt clientilor dvs. Departamentele IT nu isi pot permite sa analizeze problemele de tiparire sau sa rezolve problemele de reparare. Ei au proiecte si probleme mai importante pe care trebuie sa se concentreze.

REDUCEREA COSTURILOR DE IMPRIMARE SI ECONOMISIREA BANILOR

Programul AXESS MPS este capabil sa monitorizeze o flota de echipamente pentru a asigura livrarea la timpul potrivit a consumabilului original necesar si pentru a asigura interventii de service. Prin contractarea de servicii de gestionare a imprimarii vor fi accesate consumabile la costuri speciale dar a caror facturare se va face dupa fiecare consum, fara a plati in avans stocuri de tonere sau cartuse. Un audit amplu si o evaluare detaliata poate identifica modalitati de imbunatatire a flotei de echipamente de imprimare. Un expert in imprimare va avea capacitatea de a calcula costul real al unei solutii personalizate si de a identifica modalitatile de a face economii. Schwarz Gruppe Int MPS urmareste utilizarea imprimantei, permitand sa aflam cand consumati toner sau consumabile sau cand aveti nevoie de servicii. Consumabilele, service-ul la fata locului si inlocuirea echipamentelor sunt acoperite in serviciul MPS fara costuri suplimentare sau cheltuieli suplimentare. ​

IMBUNATATIREA PRODUCTIVITATII COMPANIEI

Cerintele de imprimare ale diferitelor departamente din cadrul unei organizatii pot varia. Dupa o evaluare initiala a necesitatilor actuale si viitoare ale organizatiei, furnizorul MPS ar trebui sa poata recomanda un program adaptat pentru fiecare departament. Aceasta poate include imprimarea de pe dispozitive mobile sau din afara locatiei, dar si necesitatea de a imprima tipuri speciale de dimensiuni si formate de documente pe care compania le utilizeaza in mod regulat. Pentru a va gestiona strategic mediul de print, serviciul AXESS MPS este capabil sa furnizeze solutii avansate. Nu este vorba doar de concentrarea asupra echipamentelor si a utilizarii, este vorba de intreg mediul de imprimare.

ELIMINAREA INVESTITIILOR IN ECHIPAMENTE

Costul achizitionarii unei intregi flote de dispozitive poate fi descurajant, dar cu AXESS MPS, prin parteneri specializati, poate fi accesata optiunea platii lunare a consumului efectiv in care este inclus costul echipamentului in mod personalizat in functie de mai multe criterii. In plus, beneficiind de rapoarte de imprimare, puteti bugeta din punct de vedere contabil consumul viitor mult mai precis. Serviciul de imprimare gestionata de la Schwarz Gruppe Int este perfect pentru compania dvs. Beneficiati de un volum mare de imprimare si va ajutam sa gestionati mai eficient aceasta activitate. Schwarz Gruppe Int recomanda cele mai bune imprimante pentru nevoile dvs. si astfel puteti reduce costurile, timpul de administrare si avea un serviciu de asistenta mult mai bun. In plus, platiti pur si simplu pentru ceea ce imprimati fara costuri ascunse, spre deosebire de alti furnizori de servicii de acest gen.


REDUCEREA IMPACTULUI
ASUPRA MEDIULUI

Accesarea celor mai performante si mai noi echipamente de imprimare prin AXESS MPS duce la reducerea cantitatii de hartie – multumita imprimarii duplex automata, reducerea consumului de energie electrica – prin echipamente cu mai multe certificari de mediu si prin utilizarea de consumabile originale care sunt reciclate de producator, arata ca sunteti o corporatie responsabila, ca va pasa de mediu. Mai mult, putand raporta volumul tiparit, puteti stabili obiective de reducere a consumului si puteti arata aceste date in raportul dvs. privind responsabilitatea sociala corporativa. Responsabil de mediu Numeroase rapoarte detaliaza si recomanda modul in care pot fi facute imbunatatiri pentru a va asigura ca deveniti mai prudent din punct de vedere ecologic. AXESS ™ asigura furnizarea produselor care indeplinesc sau depasesc performantele OEM, precum si furnizarea de programe complete de reciclare care sa asigure ca fiecare componenta a cartuselor goale colectate este fie reproiectata, fie reciclata.

VETI FI MAI AGIL

Cele mai de succes organizatii incearca sa isi imbunatateasca continuu procesele pentru a ramane in continuare in top. Cu ajutorul furnizorului de servicii de administrare prin administrare potrivita, veti beneficia de consultanta si sprijin strategic din partea expertilor din domeniul tehnologiei la locul de munca. Schwarz Gruppe Int isi propune sa planifice, livreze si instaleze imprimante noi in timp record, sa scolarizeze personalul dvs. si sa va sustina pe parcursul unei schimbari majore de afaceri. Cu sprijinul Schwarz Gruppe Int si dorinta de a construi un parteneriat real cu organizatia dvs., putem foarte bine sa va recomandam servicii de administrare a tiparirilor.

IMBUNATATIREA SECURITATII DATELOR

Potrivit unui studiu efectuat in cadrul unui grup de administratori IT, 28% din companii incearca sa introduca o tehnologie sigura de imprimare sau sa sporeasca in continuare securitatea tiparirii. Nu este o surpriza, avand in vedere riscul tot mai mare de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala si a securitatii informatiilor. Deci, cum poate un program AXESS MPS sa ajute la prevenirea acestor amenintari? Odata cu analizarea activitatii si necesarului de printing dintr-o organizatie, se pot identifica si riscurile legate de securitatea imprimarii si a securitatii IP la care se expune aceasta. Odata optimizate procesele de imprimare, ne asiguram ca totul este conectat la sistemele dvs. IT, in conditii de perfecta siguranta. Apoi, implementam solutiile de imprimare mobila si de management pentru volume mari de documente. Abordarea noastra se integreaza in mediul si retelele dvs. IT cu disruptii minime, in asa fel incat AXESS MPS sa devina o parte a business-ului dvs.

Ce oferă Axess MPS?

ANALIZA

Analizam si evaluam care este fluxul de imprimare si identificam aspectele care se pot optimiza.

PLANIFICARE

Dezvoltam un plan cuprinzator si personalizat pentru mediul dumneavoastra de imprimare.

IMPLEMENTARE

Implementam planul, bazandu-ne pe solutii care accelereaza procesele de afaceri si contribuie la reducerea costurilor.

GESTIONARE

Evaluam performanta flotei de imprimante si identificam aspectele care se pot imbunatatii.

IMPLEMENTARE MPS

Etapa 1

Etapa 2

Etapa 3

Etapa 4

Etapa 5

Solicitati o evaluare

Programati astazi o vizita cu echipa noastra de experti!

Call Now Button