Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro
1.Inspecția materiei prime
Fiecare cartuș trece printr-o inspecție vizuală și circuitele sunt testate cu un tester electric pentru a verifica dacă acestea sunt de cea mai bună calitate.
2. Reciclarea
Toate materialele utilizate în ambalare și componentele neconforme sunt reciclate.
3. Pregătirea & curățarea
Tehnicieni foarte bine pregătiți curăță și golesc fiecare cartuș de cerneală rămas. Folosesc sisteme proiectate special cu mare capacitate de curățare și pregătesc cartușele de umplere.
4. Umplerea auto – digitală
Folosind tehnici de umplere proprii și utilizând mașini de umplere special concepute, fiecare cartuș este umplut la specificațiile OEM cu cerneală special fabricată.
5. Etanșarea
Procesul de etanșare asigură un cartuș perfect închis și o instalare ulterioară curată.
6. Post-testarea 100%
Fiecare cartuș este post-testat, folosind teste de imprimare standard, pentru a asigura o performanță remarcabilă și de calitate. Ca un al doilea nivel de control al calității, două verificări statistice sunt efectuate înainte de fiecare plecare a produsului din fabrică.
7. Ambalarea
Cartușele sunt curățate, lustruite, sigilate la cald, într-un sac rezistent la vapori și apoi ambalate în cutie.
8. Controlul calității
Fiecare pas în procesul nostru de producție este monitorizat de experți dedicați controlului calității. Fiecare pas în procesul de producție este supus inspecții periodice pentru a garanta că produsele Schwarz Toner vor răspunde așteptărilor consumatorului.
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram