Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro

1.Inspecția materiei prime

Toate materialele: drum, toner, lamelă, PCR, rolă magnetică, etc. sunt verificate în concordanță cu standarde stricte înainte de a ajunge la etapa de producție.

2. Sortarea & clasificarea

Toate cartușele goale sunt sortate și clasificate. Numai cartușe goale premium sunt folosite pentru a asigura o calitate optimă.

3. Reciclarea

Toate materialele de ambalare, dozatoarele uzate și componente neconforme sunt dezasamblate și reciclate.

4. Dezasamblarea & curățarea

Cartușele goale sunt atent dezasamblate și curățate. Rezervorul tonerului este desfăcut prin automatizare și etanșat cu un echipament special conceput.

5. Umplerea auto – digitală

Prin utilizarea echipamentelor automate de umplere, dezvoltate in-house, fiecare cartuș este umplut exact până la greutatea specificată. Praful de toner este premium și adaptat din punct de vedere tehnic la OPC (tambur) pentru randamentul optim de performanță al imprimantei.

6. Etanșarea

Fiecare rezervor de toner este etanșat cu un sigiliu stil OEM. Procesul calitativ de etanșare asigură un cartuș perfect închis și ușor de instalat de către consumator.

7. Asamblarea

Fabrica noastră i-a instruit pe tehnicieni să asambleze cartușele cu componente compatibile OEM (până la 75% componente noi sunt folosite în fiecare cartuș.) Procesul de asamblare include instalarea unui tambur de pre-calificare, lamelă, lamă doctor, PCR și role magnetice.

8. Post-testarea 100%

Fiecare cartuș este post-testat folosind teste standard pentru industria de imprimare pentru a asigura performanțe deosebite și de calitate.

9. Ambalarea

Toate cartușele primesc o inspecție finală pentru a se asigura că acestea sunt conforme cu standardele noastre de calitate stricte. Cartușele sunt curățate, lustruite, sigilate la cald, într-un sac rezistent static și cutie. Un set complet de instrucțiuni și informații de garanție este inclus.

10. Controlul calității

Fiecare pas în procesul nostru de producție este monitorizat de experți dedicați controlului calității și supus inspecții periodice pentru a garanta că produsele Schwarz-Toner răspund așteptărilor consumatorului.
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram