Schwarz Tree

SCHWARZ Tree

You print
We plant

Sustenabilitatea mediului este un angajament omniprezent si piatra de temelie a modelului nostru de business. Plantam un copac pentru fiecare toner original ecologic distribuit partenerilor.

Beneficii tridimesionale

Viziunea noastra de dezvoltare confera clientilor nostri beneficii tridimensionale, incepand de la calitatea imprimarii, continuand cu implicarea in protectia mediului inconjurator si nu in ultimul rand prin responsabilizarea intregii echipe a clientului.


Tonere ecologice

Cartuse ECO OEM, prin re-manufacturarea tonerului OEM folosind exclusiv subansamble originale fiecare cartuș re-intors in circuitul economic ajuta semnificativ mediul inconjurator/ amprenta de carbon si mentine calitatea de imprimare pe nivel ultra-premium.

Campanie de impadurire

You Print We Plant este sloganul care ne responsabilizează in primul rand pe noi in urmatorul deceniu dar mai ales transfera aceasta a doua masura de protectie a mediului inconjurator spre clientii nostri impreuna cu care plantam anual cate un copac pentru fiecare toner ECO OEM achizitionat.

Responsabilizarea comunitatii

Responsabilizarea echipei clientului prin implicarea acestora în campania anuala de impadurire confera a treia dimensiune a beneficiilor solutiei Schwarz TREE, ziua companiei in natura.

Play Video

SCHWARZ Tree

Un program de inchiriere si gestionare a echipamentelor si activitatii de imprimare, cu ajutorul caruia beneficiati de cele mai noi si performante soft-uri si echipamente care va vor ajuta sa economisiti timp si bani.

Eco printing.

Control asupra flotei

Siguranta functionarii continue a echipamentelor/eliminarea perioadelor de stationare.

Softuri de monitorizare

Rapoarte clare despre intreaga activitate de imprimare, despre costurile pe pagina si cheltuielile cu consumabile.

Solutii rapide și verificabile

Un audit amplu si o evaluare detaliata a flotei de imprimante contribuie la identificarea unor modalitati de imbunatatire a activitatii.

Performanta si eficienta

Prin tehnici inovatoare de service, tehnologii adaptive si configuratii creative, oferim clientilor nostri modalitati de a adapta parcul de print pentru a optimiza cel mai bine fluxul de lucru si costurile.

Externalizarea responsabilitatii

MPS identifica si rezolva proactiv toate potentialele probleme de printing.

Cash Flow

Analiza, gestionarea si service-area parcului de print cu un cost fix per pagina printata pentru toate echipamentele din cadrul flotei existente.

O campanie marca SCHWARZ Gruppe Int

Impadurim Romania

Povestea noastra a prins contur in anul 2018, cand am demarat campania de impadurire “SCHWARZ Gruppe Int planteaza!” cu doar 40 de persoane din dorinta de a responsabiliza si educa comunitatea cu privire la impactul pe care il aveam fata de natura si totodata ca un semnal de alarma vizavi de defrisari.

Cine suntem?

O mana de oameni ghidati de valori comune dornici sa contribuie la crearea unui viitor verde.

Ce facem?

Ne propunem sa contribuim direct la cresterea suprafetei impadurite prin actiuni de plantare.

Cum facem?

Promovam o economie circulara si ne propunem sa reducem, reutizam si reciclam cat mai mult.

Fii tu eroul!

Implica-te pentru schimbare!

Call Now Button