Tumblr
CONTACT: +40 737 250 290. Email: office@schwarzgruppeint.ro

Suport tehnic

Nu este nevoie sa ajungi pana aici !

Apeleaza la un Service Profesional !

Solutiile Schwarz-Toner ofera nu numai tehnologie si echipamente de top, ci le si creste valoarea prin service si suportul tehnic oferit clientilor.

Echipa noastră de Service şi Suport Tehnic este entuziastă, orientată spre client, în continuă dezvoltare profesională, si va ofera servicii de calitate oriunde în ţară, într-un timp record, alături de parteneri strategici.

Având în spate o experienţă de peste 15 ani pe diverse mărci de echipamente răspundem prompt şi exact cerinţelor de service.

In prezent, echipa Schwarz-Toner are oameni de service si analisti care dispun de cunostinte si instrumente avansate tehnologic, in scopul de a pune in functiune noi echipamente si de a mentine la parametrii optimi de functionare echipamentele deja distribuite pe piata. Observarea si analiza parcului de print se face zilnic, de catre specialistii nostri, pentru a tine actualizata starea echipamentelor, a livra consumabile la timp, a furniza piesele necesare si dpentru a le depana in timp util.

In urma analizelor putem preconiza durata de viata ramasa a pieselor si consumabilelor, putand astfel sa asiguram stocul pentru un timp de raspuns cat mai scurt la solicitarile clientilor.
In ideea de a satisface o gama cat mai larga de clienti, Schwarz-Toner ofera atat diverse modalitati de service si mentenanta: On-call, Lunar sau Trimestrial, cat si o gama completa de piese pentru o varietate de echipamente de print.
Servicii oferite de Schwarz-Toner in cadrul departamentului de Service : revizii imprimante, mentenanta imprimante, diagnosticare imprimante, reparatii imprimante, inlocuiri fuser, inlocuiri piese, curatare scanner, reparatii laser, aspirare interior, curățare sistem optic, lubrifiere sisteme mecanice, curațare și reglare unitate imagine, inlocuire role, sisteme transport hârtie, unitate fixare, sisteme alimentare cu hârtie, curățare pinioane, rulmenți, ambreiaje, unitate toner, corotroni, senzori, registrație, curățare contacte electrice HVPS, LVPS, verificare ROS, conectori, setări electronice, calibrări culoare/contrast, instalari echipamente, instruire utilizare echipamente print.
Cere oferta AICI !
Copyright © 2019 schwarz-toner.ro. Siglele si marcile apartin proprietarilor de drept si sunt folosite numai cu scop descriptiv.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram