5 mituri despre cartușele ecologice.

Există speculații constante în ceea ce privește utilizarea cartușelor de toner sau cerneală remanufacturate. Iată cinci „mituri” despre această problemă.

1. Pierderea Garantiei (invalidarea garanției)

Există o concepție greșită potrivit căreia utilizarea unui cartuș remanufacturat sau reciclat va invalida garanția imprimantei. Nu este adevarat! Utilizarea unui cartuș OEM Ecologic Remanufacturat nu invalidează nici o garanție și este poate cel mai mare mit cu privire la utilizarea acestora. Tonerele Remanufacturate sunt in esenta OEM-uri. Mesajul trimis de producătorii de cartușe OEM ar putea fi interpretat ca o tactică de a speria cumparatorii și cine îi poate învinovăți cu adevărat că vor să descurajeze clienții in a achizitiona produs mai ieftin si poate la fel de bun? Voi oferi informațiile necesare pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză despre cartușele potrivite pentru imprimanta ta și apoi te voi orienta către cele mai bune prețuri.

2. Acestea pot deteriora imprimanta

 

Mergând mână în mână cu mitul discutat mai sus, este ideea că un cartuș remanufacturat / reciclat va rupe, crăpa, scurge și prin urmare, deteriora imprimanta. Noi SchwarzGruppeINT, ne asiguram permanent şi oferim garanţi mari, pentru a ne asigura că nu există probleme cu cartușele pe care le comercializăm. În cazul tonerelor ecologice, acestea sunt în mod esențial ecologizate cu controlul calității, menținând cu desăvârşire faptul că puteți avea încredere în produsul pe care îl cumpărați de la noi.

3. Îți vei arunca banii

Mulți văd cartușele ecologice / remanufacturate ca un joc de noroc. Cu produsele Schwarz-Toner și Garanția noastră de satisfacție 100%, acest lucru elimină riscul din achiziție. Dacă există vreodată o problemă de funcționalitate, vom înlocui sau rambursa – fără întrebări! Ne mandrim cu un procent de 1,02% rata de nefunctionare.

4. Tonerele Ecologice sau remanufacturate nu vor presta la fel ca și cartușele OEM

Fiind un produs mai ieftin si mai accesibil ca pret, oamenii tind sa creada ca un toner ecologic este de proasta calitate si nu va performa la fel ca produsul OEM Virgin.

Echipa SchwarzGruppe INT alaturi de partenerii sai, cu o experiență de peste 17 ani în industrie, putem spune ca am vazut si experimentat multe dealungul timpului, întotdeauna Tonerele Ecologice remanufacturate au facut fata fără probleme orcarei situatii.

5. Reciclarea cartușelor înseamnă doar protejarea mediului

Când vine vorba de remanufacturarea si ecologizarea cartușelor goale există un beneficiu evident pentru mediu, dar ceea ce nu poate fi trecut cu vederea este avantajul financiar pentru aceeaşi calitate ca şi originalul virgin. Reciclarea ajută la reducerea cantității de deșeuri generate și la conservarea materiilor prime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Call Now Button