Printeaza EcoLogic OEM cu 30% mai eficient ca ORIGINALUL.

Remanufacturam componentele si PASTRAM calitatea OEM.

Au trecut 40 de ani de cand un articol in Business Week prezicea ca, intr-o zi, va exista un computer pe fiecare birou și ca aceasta revoluție tehnologica va duce la „biroul fara hartie”.

Ei bine, partea cu PC-ul au nimerit-o, dar biroul fara hartie este înca un vis caruia ii mai trebuie ceva timp ca sa dispara in totalitate.

Reducerea costurilor de print, ramane o provocare pentru companiile de toate dimensiunile, dar exista o serie de optiuni simple si in acelasi timp necesare pentru eficientizarea si ecologizarea spatiilor office. Reducem costurile si in acelasi timp folosim cartuse ecologizate.

Universitatea British Columbia (UBC) prezinta in 2013 o investigatie facuta de patru studenti asupra calitatii, avantajului financiar si impactului asupra mediului ale tonerelor OEM versus tonere remanufacturate.

În cadrul UBC sunt utilizate imprimante si implicit cartusele toner, de peste 16.000 de profesori și personal din peste 400 de departamente. Cantitatea mare de tonere din campus joaca un rol major asupra economiei și are un impact uriaș asupra mediului.

În calitate de lider în sustenabilitate, Universitatea British Columbia (UBC) a efectuat aceasta analiza pentru a identifica tipul de cartuș de toner care ar contribui cel mai mult la un viitor durabil si sustenabil. Cele doua opțiuni principale pentru tonere sunt cartușele producatorului de echipamente originale (OEM) și cartușele remanufacturate. Pe parcursul analizei, fiecare cartuș a fost comparat din punct de vedere economic, de mediu și social(calitate print). Acestea fiind expuse iata care au fost concluziile celor patru studenti:

Pentru comparații economice, costul total al cartușelor remanufacturate/ecologizate sa dovedit a fi mai mic decât costul total al cartușelor OEM.

Cartusele Ecologic OEM pot fi cu pana la 30-40% mai avantajoase in pret ca cele originale. Comparația de mediu a aratat ca tonerele remanufacturate/ecologizate au un impact mult mai mic asupra mediului decât cartușele OEM.

 

Pentru comparația sociala, care tine de aspectul si calitatea printului, sa constatat cu desavarsire faptul ca nu a existat nici o diferența de calitate între cartușele ecologice și cele OEM.

In final Universitatea British Columbia, a ajuns la concluzia ca, utilizarea cartușelor remanufacturate crește conștientizarea cu priviere la protejarea mediului și dezvolta crearea unor noi oportunitați de locuri de munca. Pe baza constatarilor din acest raport, cartușele remanufacturate/ecologice au devenit prima alegere in cadrul Universitatii. Iata un singur exemplu de implicare si intelegere a produsului remanufacturat care este inca in foarte multe situatii neacceptat din cauza lipsei de informatie.

Dar oare te-ai intrebat vreodata cum afecteaza cartușele toner ecosistemul? Pai da-mi voie sa-ti expun cateva aspecte. Efectele asupra mediului încep cu precadere inca de pe linia de productie a fabricii. Procesul de fabricație contribuie în mare masura la nivelurile de emisii de gaze cu efect de seră din mediu.

Crearea unui cartuș are ca rezultat emisia a 4,8 kilograme de CO2 in atmosfera. Acest lucru este fara a lua în considerare praful de toner, care în sine produce aproximativ 3,2 kg de CO2 în timpul fabricatiei. Deși s-ar putea sa nu para prea mult, un singur producator de toner confectioneaza aproximativ 200.000 de cartușe pe luna. Ecologizarea și remanufacturarea cartușelor pot reduce semnificativ aceaste emisii.

O alta intrebare frecventa adesea intalnita in randul persoanelor de achizitii, directorilor și managerilor de companii, este, daca performanțele cartușelor ecologizate/remanufacturate ECO-OEM sunt la fel de bune ca și cartușele originale OEM.

Raspunsul la aceasta întrebare depinde în mare masura de consistența și calitatea procesului de remanufacturare, totodata trebuie sa nu se compare sau asemene ecologizarea – care este un process complex si amplu tehnologizat – cu refilul pe genunchi, facut intr-un garaj in spatele casei sau intr-o debara in casa scarii.

Gigantii in domeniul remanufacturarii de cartuse toner, se asigura totdeauna in detaliu ca produsele lor corespund sau chiar de multe ori depașesc toate valorile de performanța ale originalului.

Astfel un toner ecologizat cu siguranta nu va afecta calitatea printului, ba mai mult decat atat va mentine si preia garantia echipamentului.

Iata in final patru puncte importante pentru care sa alegi sa alegi tonerul ecologic.

1. Sunt rentabile in pret. Eco Friendley Price

Companiile cauta întotdeauna o modalitate de a reduce costurile, iar utilizarea cartușelor de print remanufacturate este o modalitate simpla de a reduce cheltuielile de acest tip.

Suma variaza în funcție de remanufactorul pe care îl alegeți, dar, este rezonabil sa va așteptați sa reduceți cu 30%-35% din prețul produselor OEM.

2. Oferă flexibilitate bugetara. Eco Budget Flexibility

Reducând cheltuielile cu cartușele de imprimare, companiile își pot permite sa aloce economiile în alt departament ce necesita dezvoltare sau sustinere financiara.

Acest lucru le ofera parghia de a face mai mult cu același buget. Aceasta poate acoperi orice, de la achiziționarea altor materiale office, modernizarea hardware-ului de imprimare sau chiar investiții în campanii de marketing care aduc mai multe vanzari. Ideile pot fi multiple, totul depinzand de viziunea Top Manager-ului sau IT Manager-ului.

3. Ofera High Quality Print.  Eco Quality Print    

Procesul de ecologizare si/sau remanufacturare a cartușelor este sofisticat si extrem de complex dupa cum am mai precizat anterior. Doar tonerele originale trec prin acest proces de recuperare si reciclare datorita calitatii ridicate a componentelor. Drept urmare aceste cartuse sunt in esenta produse ORIGINALE. Recuperarea materiei prime ce compune un cartus toner poate fi de pana la 90% -91%. Fiabilitatea si Calitatea sunt astfel GARANTATE de toate marile companii remanufactoare din lume.

4. Cartusele nu ajung inutil la gropi de gunoi. Eco Friendley Savings

Beneficiile cartușelor ecologizate, pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră sunt clare, dar, de asemenea, au impact asupra mediului într-un alt mod.

Fiecare cartuș remanufacturat reprezinta economisirea si salvarea a cate 3 kilograme de deșeuri și 3 litri de ulei, necesare la confectionarea produsului. Companiile își reduc semnificativ amprenta de carbon optând pentru cartușe toner remanufacturate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Call Now Button